Головна » Події » ПАМ'ЯТІ БІБЛІОТЕКАРЯ ДМИТРА РОМАНЮКА
18:54
ПАМ'ЯТІ БІБЛІОТЕКАРЯ ДМИТРА РОМАНЮКА
фото ПАМ'ЯТІ БІБЛІОТЕКАРЯ ДМИТРА РОМАНЮКА

Ніхто не пожне міцної слави від будь-якого покликання, якщо працю за цим покликанням не вважатиме за найсолодшу, більшу від самої слави, втіху.
                                                                                               Г. СКОВОРОДА
4 серпня  у читальному залі Богородчанської центральної дитячої бібліотеки з ініціативи краєзнавця, письменника Василя Бабія проведено годину-спомин "Бібліотекар із світлою душею", приурочену непересічній людині, сподвижнику, книголюбу Дмитру Дмитровичу Романюку. Виповнилася перша річниця із дня, коли його серце перестало битися, але добра пам'ять про щиру, віддану покликанню людину примножується.
Щоб вшанувати пам'ять Дмитра Дмитровича, на захід прийшли працівники сільських бібліотек, кращі читачі дитячої книгозбірні, учні школи, небайдужі богородчанці. Ведучі заходу бібліотекарі Ірина Кудибин та Руслана Глебчук розповіли присутнім про життєвий шлях свого наставника, його завзятість до праці, науки, намагання зацікавити до читання кожного учня.
Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять бібліотекаря. Приємними спогадами про роки спільної праці на бібліотечній ниві із Дмитром Дмитровичем ділились заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Надія Вінтоняк, завідувачка бібліотекою-філією с. Саджава Ганна Заліська та письменник, добрий товариш Дмитра Романюка Василь Бабій.
Талановиті Соломія Гринишин та Євгенія Гошій зачитали поетичні рядки про книги, а кращі читачі дитячої бібліотеки Юлія Куртяк (учениця 9 класу Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та Богдан Гоголь (учень 7 класу Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2) розповіли про свій читацький досвід і те, яке важливе значення у житті кожного із них займає книга - невичерпне джерело знань. Дівчинка також зачитала авторський вірш. Василь Бабій вручив Богдану та Юлії премію імені Дмитра Романюка «Кращий читач-2017", започатковану напередодні. Також він подарував школярам захопливі пригодницькі книги. 
Після заходу кожен присутній мав змогу переглянути  виставку фотосвітлин "Миті бібліотечного життя Дмитра Романюка".

Всі зображення до публікації ПАМ'ЯТІ БІБЛІОТЕКАРЯ ДМИТРА РОМАНЮКА
Категорія: Події | Переглядів: 670 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1