Головна » Події » РАЙОННИЙ СЕМІНАР
17:09
РАЙОННИЙ СЕМІНАР
фото РАЙОННИЙ СЕМІНАР

16 листопада на базі бібліотеки-філії с. Горохолино-Ліс відбувся семінар бібліотечних працівників району на тему: «Місія бібліотек у формуванні духовного потенціалу громади та збереження культурної спадщини».
Семінар відкрила Марія Краховська, директор ЦБС, яка зазначила, що одне із найголовніших завдань бібліотек району є вивчення історії рідного краю, популяризація традицій, культурних цінностей, надбаних народом протягом століть. Бібліотеки  повинні  зберігати соціальну та культурну пам'ять, що міститься в матеріальному предметі – книзі, розвивати в користувачача потребу в ній.
Ольга Явірська, завідувачка бібліотекою-філією с. Горохолино-Ліс ознайомила присутніх з досвідом роботи за темою семінару.
Консультацію «Робота бібліотек на допомогу збереженню історико-культурної спадщини краю, популяризація українських звичаїв, обрядів і традицій» подала  Наталія Климів, провідний методист ЦБС.
В рамках семінару відбувся народознавчий мікс «Україна та її символи» за участю працівників бібліотечної системи. Учасники семінару підготували цікаві легенди, перекази, прислів’я, народні прикмети.
Присутні отримали нову, цікаву інформацію про народні обряди, традиції, звичаї, символи нашого народу.
Звучали пісні фольклорного колективу «Берегиня», гуморески місцевої поетеси Марії Гуцуляк.

Всі зображення до публікації РАЙОННИЙ СЕМІНАР
Категорія: Події | Переглядів: 758 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2