Головна » Події » ПІД ЗОРЕЮ БОГОРОДИЦІ
15:36
ПІД ЗОРЕЮ БОГОРОДИЦІ
фото ПІД ЗОРЕЮ БОГОРОДИЦІ

17 грудня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа в рамках фестивалю духовної і дитячої книги «Під зорею Богородиці» відбулася година-спілкування з відомими письменниками. Ярослав Ткачівський, Євген Баран, Любомир Стринаглюк, Олександр Букатюк, Василь Бабій, Іван Войтенко ділилися з присутніми на заході своїми роздумами про українське слово, українську книжку, читали авторські твори. 
Місцеві літератори Руслана Битківська, Оксана Вербовська зачитали власні твори, які  ввійшли до збірника «Під зорею Богородиці» (укладач Василь Бабій).
Про значення книги, її роль в духовному житті людини  говорили у своїх виступах методист управління освіти, молоді та спорту   Галина Грицюк, заступник голови райдержадміністрації  Василь Поштарюк. 
Про роботу музею історії церкви ім. Григорія Хомишина у селищі Богородчани розповіла вчителька Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Віра Кочкодан, зазначивши, що музей потребує  більше експонатів, розширення,  уваги з боку жителів містечка.   
Директор централізованої системи Марія Краховська подякувала всім за приємні миті спілкування та побажала  міцного здоров’я, добра, нових творчих здобутків.
На книжковій ярмарці, яка проходила у фойє районного Палацу культури  можна було придбати книги духовної тематики, чудові дитячі книги та ще й взяти автограф від письменників. Адже девіз фестивалю "Книга від Миколая - найкращий подарунок".
 

Всі зображення до публікації ПІД ЗОРЕЮ БОГОРОДИЦІ
Категорія: Події | Переглядів: 1074 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4