Головна » Події » ХАЙ РІК НОВИЙ, РІЗДВО ХРИСТОВЕ ВАМ ПОДАРУЮТЬ ДНІ КАЗКОВІ
18:44
ХАЙ РІК НОВИЙ, РІЗДВО ХРИСТОВЕ ВАМ ПОДАРУЮТЬ ДНІ КАЗКОВІ
фото ХАЙ РІК НОВИЙ, РІЗДВО ХРИСТОВЕ ВАМ ПОДАРУЮТЬ ДНІ КАЗКОВІ

Христос Рождається!
Славімо Його!
Здається, немає світлішого свята, ніж Різдво, коли дім наповнюється пахощами ялинки, світлом мерехтливих вогників та очікуванням справжнього дива. 
Різдво в Україні – це улюблене свято, яке чекають і люблять через різдвяні символи і традиції, можливості поколядувати, побачити вертепи. І ще: щороку народження Христа нагадує про те, що Бог завжди з нами, пам’ятає про нас і любить нас. Він бажає нам всім миру і добра, щоб зірка, яка зійшла над Вифлиємом під час його народження, освітлювала нам шлях до добра і щастя.
Різдво Христове – це свято любові, добра і світла.  Воно втілюює наші мрії і надії, радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища, любов і турботу про близьких людей. У світлі Різдва Христового людина повинна прагнути очиститися від скверни, відродити наші душі й серця у покаянні, любові і всепрощенні. Різдво Христове виводить нас з темряви до світла, зцілює духовно, об’єднуючи в єдину могутню християнську родину, - зазначила бібліотекар-краєзнавець Оксана Краховська, розпочинаючи новорічно-різдвяну феєрію "Хай рік Новий, Різдво Христове вам подарують дні казкові", яка відбулася 12 січня у читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа.
Особливим Різдвяним дійством українського народу є Вертеп, який відтворює та прославляє величну подію: втілення Сина Божого і Його божественне народження на Землі від Діви Марії.
Зимові колядки та віншування, які підготували для присутніх заходу  учасники гуртка «Театральне мистецтво» Богородчанського будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом Марії  Бітківської (акомпаніатор Василь Середюк) створили незабутню атмосферу різдвяних свят.
Гостей бібліотека приймала та щиро дякувала за колядування. 
Нехай у ці дні збуваються усі мрії і сподівання, а ми щасливо заживимо у нашій рідній Україні!

Всі зображення до публікації ХАЙ РІК НОВИЙ, РІЗДВО ХРИСТОВЕ ВАМ ПОДАРУЮТЬ ДНІ КАЗКОВІ
Категорія: Події | Переглядів: 769 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4