Головна » Події » ТРАГЕДІЯ КРУТ: КРІЗЬ ПРИЗМУ МИНУЛОГО І СУЧАСНОГО
14:30
ТРАГЕДІЯ КРУТ: КРІЗЬ ПРИЗМУ МИНУЛОГО І СУЧАСНОГО
фото ТРАГЕДІЯ КРУТ: КРІЗЬ ПРИЗМУ МИНУЛОГО І СУЧАСНОГО

Бій під Крутами став символом патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежну Україну. Це  тріумф і трагедія. У ньому переплітається і біль, і смуток, і гордість за молодих юнаків.
Тоді на захист молодої Української Республіки виступили 300 зовсім юних добровольців з числа студентів київських вузів та бійців вільного козацтва. Це був цвіт тодішньої української патріотичної молоді, цвіт молодої нації. Вони назавжди залишилися молодими, поклавши буйні голови в нерівній боротьбі з більшовицькою інтервенцією…
Ми не маємо права забути ці сторінки історії і завжди пам'ятати, якою ціною давалась і дається українцям воля та незалежність, - зазначили ведучі заходу бібліотекар-бібліограф центральної районної бібліотеки ім.М.Яцківа Любов Цинюк  та бібліотекар-краєзнавець Оксана Краховська під час уроку мужності  «Трагедія Крут: крізь призму минулого і сучасного», який відбувся 1 лютого в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа. 
Присутні мали можливість переглянути мультимедійну презентацію від бібліотекаря Інтернт-центру Мар'яни Краховської «Пам'ять серця і вічний смуток» та книжково-ілюстративну виставку «Герої Крут – то слава українська».

Всі зображення до публікації ТРАГЕДІЯ КРУТ: КРІЗЬ ПРИЗМУ МИНУЛОГО І СУЧАСНОГО
Категорія: Події | Переглядів: 687 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5