Головна » Події » ПОДОРОЖ У КРАЇНУ МУЛЬТЛЯНДІЯ
16:09
ПОДОРОЖ У КРАЇНУ МУЛЬТЛЯНДІЯ
фото ПОДОРОЖ У КРАЇНУ МУЛЬТЛЯНДІЯ

1 лютого  наймолодші вихованці  Богородчанського будинку дитячої та юнацької творчості зібрались у читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа на перегляд мультфільмів «Подорож в країну Мультляндія». Дітей ваблять чарівні пригоди в країні казок.
До слова, мультфільми появилися ще раніше, ніж фільми. У 1877 році Еміль Рейно створив праксіноскоп – апарат, у якому була стрічка з намальованими картинками й дзеркальний обертовий барабан. Спочатку створювали короткі мультфільми. Однак Уолт Дісней вирішив експериментувати. Він у 1937 році випустив мультфільм «Білосніжка і сім гномів», який став дуже популярним і приніс неймовірний прибуток.
У 1927 році зняли перші  українські мультики. З кожним роком все більше стали  їх вдосконалювати. З’явилися мультиплікаційні серіали. Один із найпопулярніших – найдовший американський – Сімпсони. А найкращі українські мультфільми всіх часів – «Жив був пес», «Козаки», «Пригоди капітана Врунгеля», «Острів скарбів», «Як Петрик П’яточкін слоників рахував», «Зайченя заблукало» та багато інших, які збагачують неповторний світ дитинства.

Всі зображення до публікації ПОДОРОЖ У КРАЇНУ МУЛЬТЛЯНДІЯ
Категорія: Події | Переглядів: 756 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2