Головна » Події » ПРО СТВОРЕННЯ ПАТРОНАТНИХ СІМЕЙ
16:16
ПРО СТВОРЕННЯ ПАТРОНАТНИХ СІМЕЙ
фото ПРО СТВОРЕННЯ ПАТРОНАТНИХ СІМЕЙ

Про створення патронатних сімей у Богородчанському районі йшлося на черговій зустрічі, яка відбулася 5 липня у читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа.
Тільки у сім’ї дитина може всебічно, гармонійно розвиватися. Держава контролює процес розвитку дітей, захищає їхні права. Якщо у родині не створено умови для нормального розвитку дитини, державою передбачено інші форми виховання, а саме: усиновлення, опіка, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та патронатні сім’ї, як новітня форма сімейного виховання, - зазначила у своєму виступі Тетяна Демчук, провідний фахівець з профорієнтації Богородчанської районної філії Івано-Франківського ОЦЗ.
На цій зустрічі люди, які шукають роботу мали змогу отримати інформацію, що таке «Патронатна сім’я», чому ця послуга потрібна саме сьогодні, критерії відбору у патронатні сім’ї, хто може стати патронатним вихователем, на яку підтримку вони можуть сподіватись.
Також присутні мали змогу задати питання, які їх хвилювали.
Сім’я -  це  найбільша цінність в житті людини. Хто має можливість, а головне бажання, взяти під патронат дітей, які цього потребують, не будьте осторонь, щоб ці діти відчули всі цінності сім’ї і батьківського піклування.

Категорія: Події | Переглядів: 669 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2