Головна » Події » ОБ'ЄДНУЮЧИ ЛЮДЕЙ ЗАРАДИ МИРУ...
20:18
ОБ'ЄДНУЮЧИ ЛЮДЕЙ ЗАРАДИ МИРУ...
фото ОБ'ЄДНУЮЧИ ЛЮДЕЙ ЗАРАДИ МИРУ...

30 липня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбулася інформаційна година "Об'єднуючи людей заради розбудови миру...", зорганізована Тетяною Демчук, провідним фахівцем Центру зайнятості за участю працівників  УГКЦ БТ "Карітасу". Під час заходу Ірина Боярська та Лідія Цимбаліста,  координатор проекту «Об'єднуючи людей заради миру»  та спеціаліст з моніторингу Івано-Франківського "Карітасу" проінформували учасників АТО  про роботу «Карітасу», ознайомили з результатами своєї діяльності, ознайомили з проведеними заходами та поділилися планами на майбутнє  в рамках даного проекту. 
Існують проблеми, які об’єднують і місцевих мешканців, і переселенців, і учасників АТО. Наприклад, влаштування дітей у дитячий садок, відсутність власного житла та організація зайнятості. Більшість проблем могли б бути вирішеними, якби люди були б достатньо інформовані, як шукати ресурси – інформаційні, фінансові, матеріальні. 
Обговорювали наявність грантових програм для започаткування власної справи та дотації на працевлаштування цих категорій населення.

Всі зображення до публікації ОБ'ЄДНУЮЧИ ЛЮДЕЙ ЗАРАДИ МИРУ...
Категорія: Події | Переглядів: 562 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2