Головна » Події » ПРОЕКТ "ПИСЬМЕННИКИ"
10:17
ПРОЕКТ "ПИСЬМЕННИКИ"
фото ПРОЕКТ

           Володимир КАЧКАН
Все на світі бере початок від літери «А». А тому: академік. Далі всі решта букв. Володимир Качкан. Поет. Письменник (два в одному або одне і те ж). Публіцист. Вчений. Завкафедрою україністики. Мандрівник. Людина всебічна і різностороння. Живчик. Скільки років? А ніскільки, бо їм непідвладний. Непокірний, бо сам диктує закони власного буття. І підкоряє собі людей. Словом, він словом підкоряє гарних жінок.
З них пише безсмертні образи. Небесійні образи. Не пише кіносценарії, п'єси, оди начальству. Все решту писав, пише і писатиме. Добре пише про собі подібних: серцем, душею і головою. Слово мудре, виважене, достойне, позначене високим штилем. Його місце в літературі більше ніж посутнє, значиме, оригінальне, не загублене у просторах слів, списках високочолих імен.
Сіє і сіє поетичне зерно, відсіюючи полову, відкидаючи кукіль, меле борошно слів на святковий коровай літератури, який до смаку читачеві.
Поет, академік, професор, людина, стоїк Володимир Качкан. Його дорога - від дому до медуніверситету і на «стометрівку», де приятель Казимир, добрі люди, сильний потиск руки, іронічне слово і так по колу життя.
                                                                           Василь Бабій, член НСПУ

Категорія: Події | Переглядів: 557 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1