Головна » Події » ПОКРОВА: СВЯТО ДУШІ, КОЗАЦТВА, УПА
18:37
ПОКРОВА: СВЯТО ДУШІ, КОЗАЦТВА, УПА
фото ПОКРОВА: СВЯТО ДУШІ, КОЗАЦТВА, УПА

12 жовтня у районному Палаці культури відбулася урочиста академія  "Моя Батьківщина - то прадідів слава, єдина родина, єдина держава" з нагоди Дня захисника України та 76-річниці УПА. 
У заході взяли участь представники районної влади, ветерани ОУН-УПА, учасники АТО, жителі та гості селища. Захід традиційно розпочався зі звучання Державного Гімну та покладання квітів до символічної могили «Борцям за волю України». 
Голови районної державної адміністрації та районної ради Франко Єжак і Михайло Головчук привітали учасників Антитерористичної  операції  зі святом та нагородили грамотами  учасників Антитерористичної  операції за мужність, самовідданість, зразкове виконання  службового обов’язку,  виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України. За сумлінну працю, вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави нагороджено працівників Богородчанського районного військового комісаріату, грошовими відзнаками - ветеранів ОУН-УПА. Медаль «За заслуги перед Богодчанщиною» отримала Галина Канюк, начальник відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрацій.
У залі звучали  стрілецькі і повстанські пісні, пісні про любов до отчої землі, рідної держави, які виконували народні колективи, вокальні дуети та окремі виконавці.
В рамках заходу влаштовано книжково-ілюстративну виставку «Покрова: свято душі, козацтва, УПА».

Всі зображення до публікації ПОКРОВА: СВЯТО ДУШІ, КОЗАЦТВА, УПА
Категорія: Події | Переглядів: 696 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5