Головна » Події » БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
18:00
БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
фото БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ

Вибір професії – складний та відповідальний крок у житті кожної людини. Він має бути свідомим і самостійним. Зробити правильний професійний вибір означає знайти своє місце в житті, а, отже, визначити подальшу долю.
27 лютого в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбувся інтерактивний захід «Бібліотека живої книги. Історія мого успіху», зорганізований Центром зайнятості.
У заході взяли участь і учні 9-их класів Монастирчанського НВК, класний керівник Світлана Венгерчук.
Ми завжди і скрізь шукаємо себе, намагаючись знайти те місце, саме той життєвий шлях, який приведе нас до щасливого майбутнього! Розуміючи всю значимість свого вибору, ми пов’язуємо життя з тією, яка стане нашим путівником протягом довгих років – з професією! Але, на жаль, цей вибір не завжди дається легко. Так мало тих, які єдині зі своєю роботою не тільки тілом, але і душею! Але саме вони справді щасливі!, - зазначила провідний фахівець Центру зайнятості Тетяна Демчук, представляючи підприємця Тараса Іванишина, який розповів про професію фотографа, про шлях в професію, особливості ведення власного  бізнесу.
Це дуже цікава професія, яка дозволяє багато подорожувати, дізнаватися нові, цікаві місця, знайомитися та спілкуватися з новими людьми, і, нарешті, заробляти непогані гроші, - зазначив п. Тарас.
Велике значення в цій професії відводиться терпінню, адже для отримання бажаного знімка часом доводиться провести кілька фотосесій, особливо це стосується випадків, коли ведуться зйомки непосидючих дітей або диких тварин. Крім того, фотографу потрібно вміти знаходити індивідуальний підхід до кожного свого клієнта, до кожного об`єкта. В першу чергу, фотограф - це творча особистість, яка вміє бачити унікальне в самому звичайному. Він заздалегідь представляє кожен кадр, кожну дрібницю, яка надає фотографії закінченого вигляду. Фотограф пізнає світ за допомогою фотоапарата, через призму об`єктива.
Професія фотографа - це унікальна професія, адже фотограф здатний зберегти зворушливі моменти життя, наприклад, весілля або перший день народження дитини. Професія фотографа не так вже й проста. Щоб фотографія вийшла, необхідно розбиратися у всіх тонкощах технології фотозйомки, враховувати безліч нюансів, включаючи загальну композицію, освітленість і розташування. Цьому потрібно вчитися професійно. Вчитися бачити і відчувати прекрасне доступно не кожному, а лише тому, хто зможе пропустити навколишній світ через себе, щоб він заграв новими фарбами!, - зазначила бібліотекар-бібліограф Любов Цинюк, знайомлячи присутніх з книжковою виставкою "Моя майбутня професія - фотограф".
Присутні переглянули виставку фотографій п. Тараса та отримали пам'ятку користувачу "Фотографія - це життя", яку бібліотека виготовила в рамках заходу.
 

Всі зображення до публікації БІБЛІОТЕКА ЖИВОЇ КНИГИ. ІСТОРІЯ МОГО УСПІХУ
Категорія: Події | Переглядів: 497 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3