Головна » Події » ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ
15:30
ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ
фото ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ

17 квітня у фойє районного Палацу культури проходила ярмарка вакансій, організована Центром зайнятості.
Відкриваючи захід, директор районного центру зайнятості Наталія Мариневич та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Івано-Франківського обласного центру зайнятості Оксана Пашківська  наголосили, що завдяки об'єднанню зусиль з роботодавцями службі зайнятості вдасться у багатьох випадках задовольнити соціальні потреби тих, хто втратив роботу, через надання профорієнтаційних послуг, професійне навчання, створення дотаційних робочих місць, працевлаштування та багато іншого. 
Безробітні отримали також інформацію від працівників РЦЗ про стан ринку праці і про соціальні послуги служби зайнятості. 
У ярмарку взяли участь представники 12 роботодавців району. Всі, хто відвідав ярмарок вакансій мали можливість індивідуально поспілкуватися з представниками роботодавців, з спеціалістами Центру зайнятості, пройти тестування для виявлення схильності до певного виду діяльності. Ведучою заходу була Марія Сем'янів, провідний бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа.

Всі зображення до публікації ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ
Категорія: Події | Переглядів: 482 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2