Головна » Духовна криниця » ПРЕЗЕНТАЦІЯ
17:06
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
фото ПРЕЗЕНТАЦІЯ

16 травня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбулась презентація збірки поезій "Українцю, у себе повір…" та  збірки пісень на слова поета-пісняра, заслуженого діяча естрадного мистецтва України Нестора Мартинця «До рідного дому стежина».
На презентацію-зустріч були запрошені представники органів влади, місцевого самоврядування, друзі поета, студенти, бібліотекарі сільських книгозбірень, жителі району.
З новими книжками оглядово  ознайомила присутніх Марія Сем’янів, провідний бібліотекар відділу обслуговування, ведуча заходу.
У залі звучало багато пісень на слова Н. Мартинця у виконанні Віктора Стасюка, Марійки Кенюк, Олега Дем’янюка, вокального ансамблю «Діброва» Підгірського Будинку культури (керівник Іван Попадюк). 
Вірші «До рідного дому», «Село упало на коліна» Нестора Мартинця майстерно прочитала Галина Магас.  
Слова подяки, вітання в адресу гостя були від заступника голови райдержадміністрації Василя Поштарюка, заступника голови  районної ради Ігоря Семківа, першої вчительки автора Юлії Содоми, керівника вокального ансамблю «Діброва» Івана Попадюка, члена НСПУ і НСЖУ, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Миколи Симчича, за приємну зустріч,  за поезії, за пісні, які прозвучали  і у авторському виконанні.

Всі зображення до публікації ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 745 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4