Головна » Події » ОРІЄНТУЄМО НА ПРОФЕСІЮ: ПРИКОРДОННИК
15:07
ОРІЄНТУЄМО НА ПРОФЕСІЮ: ПРИКОРДОННИК
фото ОРІЄНТУЄМО НА ПРОФЕСІЮ: ПРИКОРДОННИК

22 травня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбулася година спілкування «Орієнтуємо на професію: прикордонник», зорганізований Центром зайнятості та  ініціативною групою Молодіжного простору.
Начальник групи з добору в Івано-Франківській області майор  Наталія Антонець  ознайомила присутніх з  військовою службою за контрактом та зазначила, що на військову службу за контрактом приймають громадян України віком від 18 років на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Наразі також є потреба у інспекторах прикордонної служби - фельдшерах, кухарях,  водіях автотранспортних засобів (категорія В,С), зв’язківцях тощо.
п. Наталія  розповіла претендентам на вакантні посади про гідний рівень грошового забезпечення, перспективу кар’єрного зростання, соціальний пакет для військовослужбовця, якісне безоплатне медичне обслуговування.
Тетяна Демчук, провідний спеціалістом з профорієнтації Центру зайнятості подала інформацію про навчальні заклади, де можна здобути професію прикордонника.
Присутні активно долучились до дискусії та отримали індивідуальні консультації. Найбільш цікавились питаннями матеріального забезпечення та  соціальних гарантій. Всі отримали друковані інформаційні матеріали  Державної прикордонної служби України.

Всі зображення до публікації ОРІЄНТУЄМО НА ПРОФЕСІЮ: ПРИКОРДОННИК
Категорія: Події | Переглядів: 486 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1