Головна » Події » СВІТ ПОВНИЙ МОЖЛИВОСТЕЙ
17:24
СВІТ ПОВНИЙ МОЖЛИВОСТЕЙ
фото СВІТ ПОВНИЙ МОЖЛИВОСТЕЙ

6 червня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбулася зустріч в рамках проекту соціальної мультиплікації «Світ повний можливостей» з представниками Інституту неформальної освіти в Івано-Франківській області.
Навчалися створювати мультфільми школярі 5-7 класів шкіл району. Діти мали змогу порушити теми, які найбільше їх хвилюють, вчилися  визначати та обговорювати свої потреби, знаходити спільну мову з однолітками, працювати в команді та висвітлювати  соціально значимі теми  через мультиплікаційну анімацію. Перша команда порушила глибоку та актуальну тему - тему збереження Землі. Учасники хотіли донести, що нам час схаменутися і припинити знищувати природу та Землю. Адже не знати, яка дія стане останньою. Названо мультфільм: "Майбутнє людства". Другий мультфільм під назвою "Відкрий очі", показує те, що у когось завжди краще. Тим самим, байдужістю, ми губимо своє. "Світ без війни" - назва третьої анімаційної роботи, не потребує опису. 
Захід організовано за підтримки Національної молодіжної ради у партнерстві з ЮНІСЕФ Україна та за фінансової підтримки Європейського Союзу "Соціальна мультиплікація". В результаті заходу учасники отримали  створений власними зусиллями, соціально значимий мультиплікаційний продукт та в подальшому вмітимуть створювати власні мультиплікаційні стрічки. Всі отримали сертифікати учасника проекту.
Богородчанська центральна районна бібліотека ім. М.Яцківа отримала подяку за допомогу в проведенні та організації проекту соціальної мультиплікації «Світ повний можливостей». 

Всі зображення до публікації СВІТ ПОВНИЙ МОЖЛИВОСТЕЙ
Категорія: Події | Переглядів: 500 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4