Головна » Події » НІ - ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
15:25
НІ - ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
фото НІ - ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

18 липня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбулася інформаційна година «Торгівля людьми як глобальна проблема» з безробітними щодо протидії торгівлі людьми, адже саме пошукачі роботи є однією з груп ризику. Захід зорганізований Тетяною Демчук, провідним фахівцем Центру зайнятості за участю директора благодійного фонду УГКЦ «Карітас-Івано-Франківськ» Наталії Козакевич та спеціаліста «Карітасу» Людмили Ковальчук, директора районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Інни Колотайло.
Багато людей знають про проблему торгівлі людьми, але мало хто усвідомлює її масштаби, а тим більше може припустити, що це станеться саме з ним. 
Доповідачі розкрили зміст поняття «торгівля людьми», ознайомили учасників зустрічі із можливостями легального працевлаштування за кордоном, поінформували про механізми діяльності злочинних формувань у сфері торгівлі людьми. Говорили про шляхи запобігання трудовому рабству та про застереження виїжджаючим за кордон.
Також учасники заходу ознайомились із видами допомоги, які можуть отримати постраждалі особи, зокрема, соціальний супровід, правову допомога, медичну допомогу; отримали відповіді на запитання щодо попередження торгівлі людьми та легального працевлаштування.
 

Всі зображення до публікації НІ - ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
Категорія: Події | Переглядів: 466 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2