Головна » Події » ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЕРЖАВИ
17:51
ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЕРЖАВИ
фото ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЕРЖАВИ

23 серпня, напередодні 28-ої річниці Незалежності України, у районному Палаці культури відбулися святкові урочистості під назвою "«Ти одна неподільна, Україно моя вільна». У святковому заході взяли участь керівники району, представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських організацій, учасники війни на Сході, громадськість. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх, хто поклав життя за волю і свободу Батьківщини. У знак великої шани і вдячності лягли квіти до підніжжя пам'ятника Борцям за волю України.
У своїй вітальній промові перший заступник голови райдержадміністрації Іван Загірняк наголосив, що День Незалежності – це не просто найбільше державне свято, а передусім день, коли ми повинні згадувати всіх, хто виборював цю незалежність, часто жертвуючи своїм здоров’ям і життям.
Зі святом привітав усіх присутніх голова районної ради Михайло Головчук, побажавши Божого благословення, віри у свою державу, світлого майбутнього та наполегливості у розбудові України.
Зі словами Божого благословення до всіх мирян звернувся духовний наставник УГКЦ Івана Богослова о.Михайло Момот.
За активну громадянську позицію та з нагоди  28-ї річниці Незалежності України Почесними грамотами голови облдержадміністрації, грамотами та подяками райдержадміністрації та районної ради, грошовими виплатами нагороджували жителів району, учасників антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) та сім’ї загиблих учасників.
Зворушливе враження справила інсценізація вірша Оксани Вербовської «Блаженні Ви…» ", з якою виступив народний аматорський театр районного Палацу культури (керівник Галина Магас).
Святкового настрою присутнім у залі додали аматори сценічного мистецтва району: заслужена артистка України Світлана Весна, заслужений артист України Ярослав Крайник, виконавці Тетяна Бариляк, Інна В’ялова,  Анна В’ялова, Христина Зейналян-Андріїв, Софія Михащук.
В рамках заходу влаштовано книжково-ілюстративну виставку "Україна від подиху століть до сьогодення".
 

Всі зображення до публікації ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЕРЖАВИ
Категорія: Події | Переглядів: 459 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4