Головна » Події » НАЩАДКИ КОЗАЦЬКОЇ СЛАВИ - ЗАХИСНИКИ ВІЛЬНОЇ ДЕРЖАВИ
17:48
НАЩАДКИ КОЗАЦЬКОЇ СЛАВИ - ЗАХИСНИКИ ВІЛЬНОЇ ДЕРЖАВИ
фото НАЩАДКИ КОЗАЦЬКОЇ СЛАВИ - ЗАХИСНИКИ ВІЛЬНОЇ ДЕРЖАВИ

11 жовтня   в районному Палаці культури пройшла урочиста академія «Нащадки козацької слави – захисники вільної держави» з нагоди відзначення Дня Захисника України, 77-ої річниці створення УПА та Дня Українського козацтва.  
У заході взяли участь представники районної влади, ветерани ОУН-УПА, учасники АТО, жителі та гості селища. 
Присутні урочистостей віддали шану пам'яті всім героям покладанням квітів до пам'ятних місць і постаментів борцям за волю України. Потім була хвилина мовчання за всіма загиблими, виконання Державного Гімну України, а  народний аматорський хор "Карпатські джерела» під керівництвом Володимира Канюка подарував глядачам кілька патріотичних українських пісень.
Зі словами Божого благословення до всіх мирян звернувся духовний наставник УГКЦ Івана Богослова о.Михайло Момот.
Заступник голова районної ради Ігор Семків привітав учасників Антитерористичної  операції  зі святом та нагородив грамотами за мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку,  виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України та  з нагоди відзначення  Дня захисника України.
За вагомий внесок у відродження духовних і патріотичних традицій українського народу нагороджено Подякою  райдержадміністрації та районної ради і грошовою допомогою членів районного козацького товариства ім.Виговського. Нагороджено грошовою допомогою вояків ОУН-УПА.
Вшановуючи бойовий подвиг, самовідданість та героїзм громадян, які присвятили своє життя українському народу, їхню відданість ідеалам незалежної української держави відзнакою обласної державної адміністрації та обласної ради «За бойову звитягу» були нагороджені учасники бойових дій – учасники антитерористичної операції.
У залі звучали  стрілецькі і повстанські пісні про любов до отчої землі, рідної держави, які виконували народні колективи, вокальні дуети та окремі виконавці.
У  глядацькій залі була розгорнута книжково-ілюстративна  виставка «Покрова: свято душі, козацтва, УПА».

Всі зображення до публікації НАЩАДКИ КОЗАЦЬКОЇ СЛАВИ - ЗАХИСНИКИ ВІЛЬНОЇ ДЕРЖАВИ
Категорія: Події | Переглядів: 445 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4