Головна » Духовна криниця » ПРЕЗЕНТАЦІЯ-ЗУСТРІЧ
14:29
ПРЕЗЕНТАЦІЯ-ЗУСТРІЧ
фото ПРЕЗЕНТАЦІЯ-ЗУСТРІЧ

Потрапити у світ експресій чи поблукати в середмісті пам’яті Володимира Присяжнюка змогли учасники презентації третьої поетичної збірки «Експресії», яка відбулася 17 жовтня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа.
В центрі поезій досвідченого автора - ліричний герой з його дивовижним баченням світу і людини у Всесвіті; емоційний стан ліричного героя, спалах його почуттів – не лише через закоханість чи розчарування, але й як наслідок небайдужого сприйняття сучасних українських реалій. Книжка вийшла друком у львівському видавництві «СПОЛОМ», автор передмови  членкиня НСПУ Катерини Каленіченко. Художник-ілюстратор – відома львівська мисткиня Ірина Токарська, фотохудожниця Мар’яна Сурмачевська.
Модератор зустрічі – авторка збірки духовних есеїв "У Твоїх долонях" Руслана Битківська розповіла присутнім, що у книжці представлені поезії, написані автором упродовж півтора останніх років. Тематика поезій дуже широка – громадянська лірика, філософська, пейзажна, інтимна. Збірка наповнена потужною енергетикою і лаконізмом, щирістю та емоційністю, глибоким психологізмом та оригінальністю образів. Кожен вірш - це окрема історія, яка занурює в роздуми та викликає емоції. Та разом вони органічно поєднуються в одне ціле.
Сам пан Володимир  – простий, щирий, привітний. З радістю розповідав  про творче життя, відповідав на запитання, ділився приємними спогадами.
Як стверджує автор, поезії у книжці добирав так, щоб грані розділів не випирали, а були органічно єдині у своїй палітрі. Бо, на його переконання, навіть у пейзажній ліриці обов’язково присутні автор і його відчуття, а що вже казати про інші спектри поезії.
Натхненно і щиро читали поезію Володимира Присяжнюка вихованці Богородчанського районного Будинку дитячої та юнацької творчості та бібліотекар  Мар’яна Краховська.
Привітали поета з новою збіркою директор Богородчанської ЦБС Марія Краховська та шанувальниця творчості богородчанка Марія Бітківська.
Зустріч пройшла у надзвичайно теплій та невимушеній атмосфері, у виконанні Володимира Присяжнюка прозвучало багато чудової ліричної поезії.
Після завершення зустрічі учасники заходу змогли придбати книжку з автографом поета і зробити фотографію на пам’ять.
Автор подякував  за організацію заходу та подарував свою збірку поезій читачам книгозбірні.
 

Всі зображення до публікації ПРЕЗЕНТАЦІЯ-ЗУСТРІЧ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 662 | Додав: admin | Теги: День захисника України, урочиста академія, козацтво, Покрова | Рейтинг: 5.0/8