Головна » Духовна криниця » ПОЕТИЧНЕ РАНДЕВУ У БІБЛІОТЕЦІ
16:36
ПОЕТИЧНЕ РАНДЕВУ У БІБЛІОТЕЦІ
фото ПОЕТИЧНЕ РАНДЕВУ У БІБЛІОТЕЦІ

На поетичне рандеву з молодою поетесою, авторкою першої поетичної збірки «Люби сьогодні» Любов’ю Шебунчак завітали шанувальники поетичного слова, бібліотекарі  району, гості літературно-мистецької світлиці, користувачі бібліотеки.
Розпочався захід літературно-музичною композицією «Вистава осені» у виконанні Галини Магас та танцювального колективу "Росинка" Підгірського Будинку культури ( керівник Марія Дутка). 
Марія Сем’янів, провідний бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки ім. М. Яцківа, ведуча зустрічі представила талановиту, чарівну жінку Любов Шебунчак, яка пише під псевдонімом Любов Душа. 
Свій перший вірш «Перша вчителька» написала у 11 років. Друкувала свої вірші у районному часописі «Слово народу», альманасі «Золота Бистриця». 
Перша збірка «Люби сьогодні», що вийшла друком у івано-франківському видавництві «Місто-НВ», оспівує  чистоту людських відносин, любов до рідної землі та милу серцю природу. Гортаючи сторінки збірки переконуєшся в тому, що тематика віршів різноманітна: це спогади про дитинство, про найрідніших людей: маму, бабусю, дідуся, доню, про рідні місця, де сходяться щасливі дороги і надії. Кожен вірш – це сповідь, якийсь незабутній епізод з життя, - зазначила Марія Сем’янів.
«Є в Люби кілька речей: щирість, відвертість, любов до світу, безпосередність, широта і відкритість натури, віра в слово, - зазначив письменник, член НСПУ, автор передмови Василь Бабій у своєму виступі, вітаючи з виходом у світ поетичної збірки.
Сама авторка ділилася сокровенним, секретами поетичної творчості, своїми мріями, відповідала на запитання, читала свої вірші, приваблюючи аудиторію своєю щирістю і відвертістю, глибиною заримованої  думки.
Живе звучання поетичного слова майстерно донесла до слухачів Галина Магас, керівник народного аматорського колективу Палацу культури, а також поділилася своїми враженнями, роздумами від віршів. 
Авторську пісню «Краплинка щастя» на слова Любові  подарувала всім присутнім молода співачка Христя Зейналян.
А дідусь п.Люби Василь Михайлович Дмитраш зворушливо заспівав дві авторські пісні на слова своєї внучки «Мені наснились яблука червоні» та «Боїмося сказати люблю».
Сердечні вітання прозвучали від колег по роботі Надії Глушко і Валентини Левицької, подруг Христини Зейналян, Ірини Семенишин, Надії Грицак, завідувачки бібліотекою-філією с. Монастирчани Марії Скрипник.
Після завершення заходу всі бажаючі змогли придбати збірку поезій з автографом і зробити фотографію на пам’ять.
 

Всі зображення до публікації ПОЕТИЧНЕ РАНДЕВУ У БІБЛІОТЕЦІ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 1219 | Додав: admin | Теги: збірка поезій Люби сьогодні, Любов Душа-Шебунчак | Рейтинг: 5.0/9