Головна » Події » РОДИННІ СКАРБИ ПРИКАРПАТТЯ
18:56
РОДИННІ СКАРБИ ПРИКАРПАТТЯ
фото РОДИННІ СКАРБИ ПРИКАРПАТТЯ

14 грудня в культурно-мистецькому центрі «Скарбниця» в рамках фестивалю родинної та сімейної творчості "Родинні скарби Прикарпаття" відбулася виставка робіт родинних умільців «З родинних джерел».  "Скарбниця" вигравала всіма барвами веселки вишиванок: рушники, сорочки, серветки, картини створювали святковий настрій. А ось - куточок образів і картин на релігійно-духовну тематику. Кожна з робіт вирізняється своїм стилем, поєднанням кольорів і відтінків. 
Свої  чудові творчі роботи представили майстрині: Любов Удуд (с.Жураки), Галина Василик (с. Іваниківка), Галина Сабат,  Тетяна Проців-Лешко (с.Хмелівка), Галина Семкович (с.Забережжя), Марія та Параска Підчук (с. Горохолино), Надія Стефуняк (с.Горохолино-Ліс),  сім'я  Бабінських (мама Вікторія та донечки Ліля, Вікторія, Єлизавета, с. Похівка), Марія Котюк, Віта Підчук, Лілія Стефурак  (с. Глибівка), Параска Іванюк та Марія Микуляк (с. Ластівці), Марія та Ольга Олексин (с. Саджава). Художники Ольга та Любов Федюки із Богородчан представили творчі роботи з природнього матеріалу: на картинах "оживають" зерна, насіння, крупи, з яких вони створили художні образи. Свої родинні обереги представила і начальниця відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрації Галина Канюк.
Виставка "З родинних джерел" зорганізована  працівниками сільських бібліотек-філій та центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа. Ведуча заходу – провідний бібліотекар відділу обслуговування Марія Сем'янів.
На свято зібралися обдаровані люди нашого краю, які люблять, шанують і бережуть українську пісню, традиції, творчість, люди,  у яких пісня живе в серцях, душах, сім'ях, у їхніх родинах. Тож на фестивалі виступили творчі родини Попадюків із Підгір'я, Михащуків, Слободянів,  Кривцунів з Богородчан, Сем'янівих та Черевків із Глибокого, Дубівих з Горохолини, Мельників із Журак, Луканюків з Ластівців, Борисюків з Старуні, Пилипівих зі Старих Богородчан та народний аматорський родинний колектив "Вишиванка".
Всі учасники фестивалю були нагорожені пам’ятними подарунками.
 

Всі зображення до публікації РОДИННІ СКАРБИ ПРИКАРПАТТЯ
Категорія: Події | Переглядів: 735 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4