Головна » Події » ЗУСТРІЧ
20:23
ЗУСТРІЧ
фото ЗУСТРІЧ

30 cічня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. М.Яцківа відбулася зустріч, зорганізована Богородчанським центром молодіжних ініціатив в рамках Кіноклубу "ЕІ", учнями 10 класу Богородчанської ЗОШ I-III ст. №2. На заході були присутні старшокласники Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Богородчанського професійного будівельного ліцею.
Під час заходу відбувся перегляд  документального фільму "День, коли я вирішив стати Ніною". Метою перегляду та обговорення фільму було формування толерантності, права на невтручання в особисте життя та негативне ставлення до будь-яких форм насильства.
Волонтери: Марта Симотюк, психолог-консультант, Інна Малеш, студентка Прикарпатського університету та Ярослав Грицик, студент Медичної академії, володіючи науковими дослідженнями, статистикою та фактами, прокоментували фільм. 
Тетяна Демчук, молодіжний працівник та Оксана Геник, громадська активістка забезпечили комфортне середовище, де усі учасники заходу за чашкою теплого чаю та смаколиків змогли обговорити фільм та поділитися своїми враженнями.

Всі зображення до публікації ЗУСТРІЧ
Категорія: Події | Переглядів: 436 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5