Головна » Події » ПРИЄМНА НОВИНА - НОВІ КНИГИ У БІБЛІОТЕЦІ!
17:58
ПРИЄМНА НОВИНА - НОВІ КНИГИ У БІБЛІОТЕЦІ!
фото ПРИЄМНА НОВИНА - НОВІ КНИГИ У БІБЛІОТЕЦІ!

Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять в бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія, нове знайомство, нові герої.  
3 березня  в центральній районній бібліотеці ім. М.Яцківа пройшов День нової книги, метою якого – ознайомити користувачів з новинками літератури, якими фонд книгозбірні поповнився за останні два місяці. Бібліотека презентувала користувачам свої нові надходження – 255 екземплярів друкованих видань.
Тож на абонементі відбулася презентація книжкової виставки «Нові книги – спішіть познайомитися!». 161 книжка на будь-який смак: від жіночого роману до фантастичної літератури, від містики до сучасного роману, від детективу до фентезі... Представлена тут і класика, і література новітньої доби, постійні величини українського духовного світу і літературний авангард. Літературний калейдоскоп «Лабіринтами сучасної української та всесвітньої літератури»  провела провідний бібліотекар  Марія Сем’янів, під час якого користувачі мали змогу відкрити для себе і  нові імена.
Серед розмаїття книг твори відомих сучасних українських письменників: Василя Шкляра, Володимира Лиса, Андрія Кокотюхи, Андрія Куркова, Макса Кідрука, Юрія Щербака, Юрія Винничука, Мирослава Дочинця, Ірени Карпи, Дари Корній, Володимира Єшкілєва, Сергія Жадана.
До послуг користувачів зарубіжна література – відомі твори  Стівена Кінга, Ю Несбьо, Джорджа Орвелла, Станіслава Лема та інших.
Ви знайдете книги на всі смаки та уподобання, щось цікаве, потрібне і важливе серед розмаїття нової літератури, яка надійшла до нашої книгозбірні, - зазначила Марія Сем’янів.
У читальному залі діє книжково-ілюстративна виставка нових надходжень «Новинки літератури: зроби свій вибір». Це наукова, суспільно-політична, науково-популярна література  різної тематики. Бібліотекар читального залу Марія Пороговська провела   бібліоекскурс «Книга корисна, коли її читаєш». Вона звернула увагу на особливу відмінність цьогорічних надходжень - присутність галузевої літератури, зокрема літератури психологічної, книг для інклюзивного навчання та побажала кожному знайти свою книжку, яка розвіє і розважить, збагатить і розширить власні духовні та інтелектуальні горизонти.  
Тож запрошуємо всіх до нашої бібліотеки і сподіваємося, що ви знайдете для себе багато цікавої літератури, яка вам сподобається і  принесе вам хвилини задоволення  при її читанні.
Приємного читання! Завжди раді бачити Вас у бібліотеці!


 

Всі зображення до публікації ПРИЄМНА НОВИНА - НОВІ КНИГИ У БІБЛІОТЕЦІ!
Категорія: Події | Переглядів: 621 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6