Головна » Події » ЧИСТОТА ПРИРОДИ - ЧИСТОТА ДУШІ
10:51
ЧИСТОТА ПРИРОДИ - ЧИСТОТА ДУШІ
фото ЧИСТОТА ПРИРОДИ - ЧИСТОТА ДУШІ

Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища.
Сьогодні екологічні проблеми стоять у ряді найважливіших і визначають рівень благополуччя всієї світової цивілізації. Світ змінив погляд зі споживчого використання природи на збереження довкілля, захист водойм і лісів, турботу про чисте повітря, охорону тварин і птахів, використання “зеленої” енергії та вивчення питання убезпечення планети від посухи, обміління, забруднення повітря, кліматичних змін та природних катаклізмів.
Відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища допомагає привернути увагу суспільства до проблем довкілля і підкреслює гостру необхідність у зміні відношення людини до раціонального використання та відтворення природних ресурсів.
До Всесвітнього дня довкілля в читальному залі центральної районної бібліотеки ім.М.Яцківа розгорнуто книжкову виставку «Чистота планети – чистота душі», яка закликає подивитись навкруги та вирішити для себе – що кожен з нас може зробити заради збереження всіх видів життя на землі шляхом власної працьовитості, відданості, самовиховання та любові до природи. Давайте згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тому з такої прекрасної нагоди зробимо хоча б один крок на покращення стану довкілля. Кожен для себе повинен знайти шляхи, для покращання навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.
Бережіть природу! Саме від нас залежить наше майбутнє!
 

Категорія: Події | Переглядів: 392 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3