Головна » Події » УПА: ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНОГО НАРОДУ
13:46
УПА: ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНОГО НАРОДУ
фото УПА: ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНОГО НАРОДУ

14 жовтня стало символічною датою створення УПА. Із 2014 року відповідно до Указу Президента України № 806 14 жовтня є також Днем захисника України на вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
З нагоди 78-річниці створення Української Повстанської Армії у читальному залі центральної районної бібліотеки діє  книжково-ілюстративна виставка „УПА – історія нескореного народу”,  на якій представлено багато цікавих як вітчизняних, так і діаспорних матеріалів з історії УПА.
Користувачів бібліотеки зацікавить багатотомне зібрання „Літопис УПА", наукові дослідження вчених та краєзнавців Прикарпаття, зокрема унікальне видання „Реабілітовані історією", книги про визначних діячів визвольного руху, альбоми повстанських світлин, спогади наших краян - вояків УПА та багато інших видань. 
Самовіддана і мужня боротьба УПА заслуговує всенародного визнання і пошанування, тому відкривати все нові і нові сторінки історії визвольних змагань на сторінках книг та періодики - це наше увіковічнення пам'яті загиблих вояків УПА.
 
 

Категорія: Події | Переглядів: 319 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4