Головна » Події » ПРИЄМНА НОВИНА - НОВІ КНИГИ У БІБЛІОТЕЦІ!
10:30
ПРИЄМНА НОВИНА - НОВІ КНИГИ У БІБЛІОТЕЦІ!
фото ПРИЄМНА НОВИНА - НОВІ КНИГИ У БІБЛІОТЕЦІ!

У вересні минулого року Український інститут книги на підставі пропозицій структурних підрозділів з питань культури обласних державних адміністрацій сформував і затвердив перелік бібліотек, що отримають книжкові видання для поповнення своїх фондів у 2020 році. До цього списку увійшла й центральна районна бібліотека ім. М.Яцківа,  а всього книжкові видання були призначені 603 бібліотекам України з майже 16 тисяч діючих публічних бібліотек.
І ось книги у нашій книгозбірні. Загалом це  827 примірників книг українською мовою, як вітчизняних, так і зарубіжних авторів. Це яскраві видання на будь-який смак: легендарний драматург Сергій Жадан, режисер Олег Сенцов, класики сучасної української літератури брати Капранови та Ірина Вовк, фізик Стівен Гокінг, фантаст Стівен Кінг,  Оксана Забужко, Марія Матіос, нобелівська лауреатка Світлана Алексієвич - це лише невеликий перелік авторів, які є символом якісної книги. Серед новинок  багато цікавих творів педагогічної, галузевої та сучасної художньої літератури, всесвітньо відомі бестселери тощо.
Значна частина книжок, а це більше п’ятисот - дитяча література. Книги цікаві, з яскравими ілюстраціями. Тут є пригоди і детективи, романи для підлітків і казки, смішні історії і улюблені дітьми комікси,  пізнавальні книги.
На кожну, за умовою співпраці, прикріплено спеціальну наліпку: «Ця книга у бібліотеці завдяки УІК».
Тож колектив бібліотеки щиро вдячний творцям цієї цікавої літератури та адміністраторам Програми поповнення бібліотечних фондів: сучасним авторам та оформлювачам книг, креативним видавцям, Українському інституту книги, Міністерству культури та інформаційної політики України, Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка за надану можливість користувачам бібліотеки долучитися до неповторного і цікавого світу україномовних книг.
Усі книги з’явилися уже на книжкових полицях бібліотеки. 
Тож запрошуємо всіх до нашої бібліотеки і сподіваємося, що ви знайдете для себе багато цікавої літератури, яка вам сподобається і  принесе вам хвилини задоволення  при її читанні.
Приємного читання! Завжди раді бачити Вас у бібліотеці!

Категорія: Події | Переглядів: 310 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5