Головна » Події » ВІДКРИТИЙ МІКРОФОН
14:23
ВІДКРИТИЙ МІКРОФОН
фото ВІДКРИТИЙ МІКРОФОН

Минають роки, століття, відходять у небуття покоління людей, а постать Великого Кобзаря, сила його поезії продовжує хвилювати тих, хто живе сьогодні. Ми знову і знову відкриваємо для себе Шевченка, знаходимо щораз нові смисли в його словах. 
Торкнутися серцем Шевченкових творів, пройнятися їхнім духом змогли учасники відкритого мікрофону «Гортаючи сторінки "Кобзаря» (до 207-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка), який пройшов 9 березня біля пам’ятника Тараса Шевченка у Богородчанах. 
Твори Великого Кобзаря читали: Ростислав Заремба, Діана Галишич, Марія Сем’янів, Каріна Бабецька (Богородчани), Марія Суслик (Жураки), Марія Лукань (Старуня), Анна Хабаль (Ластівці), Оксана Гуменюк (с.Підгір'я), Аліна Глебчук (с.Глибівка), Марія Глебчук, Вероніка Середюк, Христя Цюпа (с.Саджава). 
Пісня «Не тополю високую» прозвучала у виконанні Софії Григорук (с. Горохолино Ліс).
Читаймо Шевченка! І не лише у дні пам’ятних дат. Читаймо і вчімося будувати нашу Україну! Нам треба пам’ятати, що наша слава – в єдності, якої просив для нас у Бога Шевченко у своїй молитві: А всім нам вкупі на землі єдиномисліє подай і братолюбіє пошли…»
В рамках заходу влаштовано книжково-ілюстративну виставку «Є в Шеченка народження дата, дати смерті в Шевченка нема».
 

Всі зображення до публікації ВІДКРИТИЙ МІКРОФОН
Категорія: Події | Переглядів: 334 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3