Головна » Події » BOOK FACE. КЕЙТ КВІНН "МЕРЕЖА АЛІСИ"
11:55
BOOK FACE. КЕЙТ КВІНН "МЕРЕЖА АЛІСИ"
фото BOOK FACE. КЕЙТ КВІНН

«Book face» – дослівний переклад з англійської мови «книга-обличчя». Зародився він у Нью-Йоркській публічній бібліотеці ще в 2017 році на захист паперової книги. Співробітники публікують в Instagram фото, де обличчя моделей або їхні фігури  – бібліотекарів і читачів стають ніби продовженням обкладинки книг.      
Захопливий роман з історичними фактами та шпигунськими пристрастями від Українського інституту книги:
Квінн К. Мережа Аліси[роман]/К.Квінн; пер. з англ. В.Ярмольчук. – Харків: Віват, 2019. – 496 с.  
Кейт Квінн – сучасна американська письменниця та блогерка. Її історичні романи захоплюють, а яскраві персонажі та драматичний сюжет до останнього тримають читача в напрузі. Саме тому чотири її книжки стали бестселерами і були перекладені багатьма мовами.
У цьому романі йдеться про сміливість і незламність жінок, їхню жертовність заради країни та вірних друзів, а ще про подвійні стандарти, з якими вони стикались у Першій та Другій світових війнах. Двох зламаних, але водночас відважних жінок пов’язує жорстока боротьба за життя та один спільний ворог. Жахіття війни не знищили їх, а натомість зробили сильнішими. Тепер героїні ладні на все, щоб помститися ворогу й повернути собі надію на майбутнє. Ця книжка – мандрівка у складні й небезпечні часи, коли сильні жінки намагалися налагодити своє життя в повоєнні роки й, перебираючи своє минуле, дошукатися в ньому істини. Динамічна історія, сміливі героїні, небезпечні лиходії, яких ви любитимете й ненавидітимете, одвічний вибір між життям і смертю.
Тож запрошуємо до цікавого читання!
 

Категорія: Події | Переглядів: 311 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4