Головна » Події » ЩО Є ДЛЯ МЕНЕ ЩАСТЯ
13:35
ЩО Є ДЛЯ МЕНЕ ЩАСТЯ
фото ЩО Є ДЛЯ МЕНЕ ЩАСТЯ

І дощ, і сніг – і все воно минеться. От тільки щастя хочеться душі
                                        Ліна Костенко
Кожна людина прагне бути щасливою і має своє розуміння щастя. Для когось це великі статки, незмірне багатство, а для іншого це вдячність Богу за кожну хвилину життя, за радість.  Щастя  -  це любити і бути люблячими.  
5 квітня в Публічній бібліотеці ім.М.Яцківа пройшла онлайн година спілкування «Що для мене щастя?», за участі класного керівника, модератора Володимира Басараба, майстра виробничого навчання Наталії Хмільник та здобувачів освіти Богородчанського професійного будівельного ліцею. Протягом заходу обговорювали  важливе  питання в житті людини - щастя, про те, що означає бути щасливим і що треба для цього робити.   Здобувачі освіти декламували вірші та  цитати  про щастя. Володимир Басараб  підготував мультимедійну  презентацію «7 кольорів мого щастя». 
Любов Цинюк, провідний бібліотекар Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа, підготувала  огляд літератури, які відображали тематику сьогоднішнього онлайн спілкування:  «Бог ніколи не моргає» Р.Брет, «Доставка щастя до прибутку, задоволення і мрії» Т.Шей та «Маленька книга люке. Секрети найщасливіших людей світу» М.Вікінг. 
Працівники бібліотеки зачитали вислови відомих людей про щастя.
На завершення провідний методист Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа Наталія Климів  зазначила, що щастя  кожен розуміє по своєму і щасливе життя для себе ми створюємо самі. Все залежить від наших бажань, думок, емоцій, відчуттів. Ми маємо радіти кожному дню, дякувати за дану можливість жити і бачити прекрасні речі, які існують навколо нас. Адже щастя поруч, його потрібно тільки впустити до нашої душі.
 

Всі зображення до публікації ЩО Є ДЛЯ МЕНЕ ЩАСТЯ
Категорія: Події | Переглядів: 436 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6