Головна » Події » НОВІ ПІДХОДИ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ У ГРОМАДІ
21:21
НОВІ ПІДХОДИ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ У ГРОМАДІ
фото НОВІ ПІДХОДИ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ У ГРОМАДІ

21 квітня у Публічній бібліотеці ім. М.Яцківа відбулася нарада бібліотечних працівників Богородчанської селищної ради на тему: «Нові підходи обслуговування користувачів у громаді».
Відкрила нараду та ознайомила з її планом директор Публічної бібліотеки Марія Сем’янів. Вона акцентувала увагу присутніх на важливості постійного вдосконалення своєї майстерності.
Методичні поради: Форми масової та виставкової роботи в бібліотеці  надала провідний методист Наталія Климів. А також детально зупинились на основних календарних датах, ювілеях письменників та визначних історичних подіях травня.
У нараді взяла участь начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Богородчанської селищної ради Галина Канюк, яка наголосила на участі Публічної бібліотеки та філій у ювілейних фестинах «Наш дім Україна – свята і єдина»(до 30-річчя Незалежності України).
На нараді було обговорено також ряд питань виробничого характеру: робота з фондом, списання літератури, благоустрій приміщення та територій.
Сільські бібліотекарі мали змогу задати питання, які їх цікавлять.
Директор бібліотеки підвела підсумки наради та побажала бібліотечним працівникам плідної творчої праці, успішного виконання поставлених завдань.

Всі зображення до публікації НОВІ ПІДХОДИ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ У ГРОМАДІ
Категорія: Події | Переглядів: 286 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2