Головна » Події » ПРОПУСТИ ЧОРНОБИЛЬ КРІЗЬ СЕРЦЕ
13:57
ПРОПУСТИ ЧОРНОБИЛЬ КРІЗЬ СЕРЦЕ
фото ПРОПУСТИ ЧОРНОБИЛЬ КРІЗЬ СЕРЦЕ

Чорнобильська катастрофа вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом незвіданої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління. Вибух, що стався 26 квітня 1986 року в Чорнобилі, ось уже 35 років не втихає у нашій свідомості. Від аварії на ЧАЕС в Україні постраждали мільйони чоловік. Ця трагедія зачепила долю кожного українця, сколихнула життєве дерево багатомільйонного народу. 
До цієї чорної дати Публічна бібліотека ім. М.Яцківа підготувала відеорепортаж «Пропусти Чорнобиль крізь серце», а також  в читальному залі оформлено книжкову  виставку-реквієм «Ятрить серця Чорнобиля  полин». На виставці представлені видання,  які детально висвітлюють події на ЧАЕС у день аварії, подвиг ліквідаторів-чорнобильців, гіркі наслідки катастрофи для України та світу та спроби їх подолання, питання енергетичної безпеки та використання альтернативної енергетики.
Чорнобиль… Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум'янітиме чорним вогнищем скорботи. 

Категорія: Події | Переглядів: 442 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5