Головна » Події » ЛІТЕРАТУРНИЙ БУКЕТ ВАСИЛЯ БАБІЯ
21:05
ЛІТЕРАТУРНИЙ БУКЕТ ВАСИЛЯ БАБІЯ
фото ЛІТЕРАТУРНИЙ БУКЕТ ВАСИЛЯ БАБІЯ

13 травня в культурно-мистецькому центрі «Скарбниця» відбулася творча зустріч з відомим письменником, краєзнавцем, гумористом та педагогом  Василем Бабієм.
Директор Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа Марія Сем’янів з великим пошануванням представила гостя, зазначивши, що Василь Бабій без літератури ні на крок. Це  письменник, який живе літературою, має безліч планів, що прагнуть втілення. Книги для нього – «моя сім’я, моя рідня, серце моє, очі» та зачитала автопортрет Василя Бабія із листівки проекту «Література». 
На творчій зустрічі Василь Бабій розповів про себе, про свої перші літературні спроби, поділився роздумами про філософію життя, літературу, бібліотеки, книжки, свою надзвичайну любов до футболу та подорожей, залюбування рідним краєм, його історією та культурою, розповів про плани на майбутнє, зачитав кілька авторських гуморесок.
Оглядово познайомив з книжками, які вийшли друком протягом двох років.
«Моя сутність писати багато, але потрошки», - зазначив автор.
Присутні переглянули літературно-краєзнавчий екскурс «На орбітах слова Василя Бабія», який бібліотека підготувала до 45-річчя літературної діяльності письменника та книжково-ілюстративну виставку "Літературний букет Василя Бабія".
Зустріч вдалася напрочуд теплою, цікавою і надзвичайно жвавою.
На завершення письменник подякував усім присутнім за теплі слова і подарував для бібліотеки свої нові книги, з якими всі охочі зможуть ознайомитися у фонді бібліотеки.
 

Всі зображення до публікації ЛІТЕРАТУРНИЙ БУКЕТ ВАСИЛЯ БАБІЯ
Категорія: Події | Переглядів: 548 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3