Головна » Події » МАНДРУЄМО УКРАЇНОЮ: ПЕРЛИНИ, ЯКИМИ СЛАВИТЬСЯ РІДНА ЗЕМЛЯ
09:29
МАНДРУЄМО УКРАЇНОЮ: ПЕРЛИНИ, ЯКИМИ СЛАВИТЬСЯ РІДНА ЗЕМЛЯ
фото МАНДРУЄМО УКРАЇНОЮ: ПЕРЛИНИ, ЯКИМИ СЛАВИТЬСЯ РІДНА ЗЕМЛЯ

Україна - це країна з багатою історією, тож не дивним є розмаїття як природних, так і рукотворних пам’яток: високі гори і просторі степи, затишні містечка і гучні мегаполіси, суворі твердині і розкішні палаци. Україна - край, де пам’яток стільки, що вистачить не на один рік мандрівок. 
Публічна бібліотека ім.М.Яцківа підготувала книжкову виставку «Мандруємо Україною: перлини, якими славиться рідна земля». Гортаючи сторінки видань, представлених на виставці, ви зможете вирушити у віртуальну мандрівку заповідним світом; зануритись у синяву річок і морок таємничих печер; помилуватися буянням барв; відвідати мальовничі міста України; насолодитися архітектурою нашої країни; зацікавитися історією середньовічних замків; наблизитися до величі святих храмів; познайомитися з величними давньогрецькими містами, місцями козацької слави та славетних подій, які творили долю нашої країни. 
У книгах зібрана і структурована інформація про популярні туристичні об’єкти, побачити які приїздять туристи з усієї країни і з-за кордону. Описані й маловідомі пам’ятки, що незаслужено перебувають у тіні загальної уваги. Тож серед сотні чудес України для кожного читача знайдеться своє, що вразить уяву і навіть стане метою нової подорожі.

Категорія: Події | Переглядів: 348 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2