Головна » Події » СТИЛЬ ЖИТТЯ - ЗДОРОВ'Я
20:16
СТИЛЬ ЖИТТЯ - ЗДОРОВ'Я
фото СТИЛЬ ЖИТТЯ - ЗДОРОВ'Я

Сучасний  світ відкриває перед  нами великі  можливості,  ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише    здорова    людина    приносить    користь суспільству. 
Здоров'я - одна з основних умов щастя людини. Тому при зустрічах, розставаннях із близькими і дорогими людьми ми бажаємо їм доброго і міцного здоров’я. Здоров’я допомагає нам здійснювати наші плани, успішно вирішувати основні життєві завдання, переборювати труднощі, а якщо прийдеться, то й значне перевантаження. Добре здоров’я, що розумно зберігається і зміцнюється самою людиною, забезпечує їй довге й активне життя.
Про здоровий спосіб життя йшла мова під час інформаційної години «Стиль життя – здоров’я».
Присутні переглянули книжково-ілюстративну виставку «Я вибираю здоров’я», пройшли дослідження, яке проводили представники від Міністерства охорони здоров’я України за дорученням Ради національної безпеки та оборони України, за участі Центру громадського здоров’я МОЗ України, Українського інституту соціальних досліджень ім. Олександра Яременка, Центру соціальних експертиз ім. Юрія Саєнка, Товариства Червоного Хреста України та Медичної лабораторії «Діла». Таке дослідження проводиться в Україні вперше.
Мета дослідження – визначити розповсюдженість антитіл до короновірусу, що спричиняє COVID-19, серед дорослого населення України, як ознаки раніше перенесеної інфекції.
«Бережіть себе і свій організм, радійте життю, ведіть активний і здоровий спосіб життя, бо  Ваше здоров'я - у Ваших руках», - зазначила бібліотекар Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа Марія Пороговська, знайомлячи присутніх з книгами, представленими на книжковій виставці.
 

Категорія: Події | Переглядів: 330 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2