Головна » Духовна криниця » МЕЛОДІЇ ЛЮБОВІ З МАР'ЯНОЮ ГУТИЧ
07:05
МЕЛОДІЇ ЛЮБОВІ З МАР'ЯНОЮ ГУТИЧ
фото МЕЛОДІЇ ЛЮБОВІ З МАР'ЯНОЮ ГУТИЧ

Посмакувати та зануритися у світ слова і музики Мар'яни Гутич змогли учасники літературно-музичної презентації-зустрічі, яка відбулася 28 липня в фойє Палацу культури. Захід організований Публічною бібліотекою ім. М.Яцківа.
Маряна Гутич - чарівна, талановита жінка, людина різносторонніх талантів ( грає на піаніно, пише музику на власні вірші, співачка, акторка, авторка поетичних збірок «»Перші вірші»(2019) та  «Вірші без нот»(2020).
Надзвичайно правдива інтелігентність, благородство, щирість висловлювання, темперамент, романтизм, внутрішня гармонія, сила духу та неординарність думки – далеко не всі характеристики, які можна віднести до  поетичного пера Мар’яни Гутич. 
Перед нами результат творчої праці, творчого польоту думки, душевних поривань і сподівань, мрій, розчарувань, захоплень, спостережень, роздумів, висновків і надій…– поетична збірка «Вірші без нот»…Це вишуканий словесний візерунок, відверта збірка-сповідь поетичних імпровізацій на тему жіночої долі. Вірші надзвичайно світлі, чуттєві, глибокі, торкаються душі, хочеться їх читати і перечитувати. 
Книжки  зроблені з любов’ю, бо не тільки авторка, але і  вся творча команда вклала свою працю, свій талант, красу душі в роботу над ними. Тож, від видань отримуєш справжнє естетичне задоволення, - зазначила Марія Сем’янів, директор Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа та привітала авторку з виходом у світ поетичних збірок. 
Живе звучання поетичного слова майстерно донесла до слухачів Галина Магас, лавреатка Всеукраїнського конкурсу читців. 
Художниця Ольга Андрусів та журналістка Руслана Романюк привітали авторку та розповіли про свою творчу роботу над книжками.
Затамувавши подих, під звуки чудових мелодій фольк-гурту "БРАЦАРІ", під музичним керівництвом Ігоря Юзюка, присутні слухали у виконанні Мар'яни Гутич легкі і свіжі, світлі поезії без нот і з нотами, написані гарною, запашною мовою як в традиційній манері, так і в модерному стилі.
Авторка подарувала присутнім гарний настрій; справжнє естетичне задоволення отримали гості світлиці від спілкування, поезій, пісень, краси слова Мар'яни Гутич.
Володимир Сеньковський привітав з виходом книжок авторськими віршами.
Зустріч-презентація  пройшла у  теплій, щирій, душевній, затишній атмосфері  і залишила щонайприємніші спогади.
Охочі могли одразу ж придбати збірки з автографом.
Уривки заходу можна переглянути на сторінці Публічна бібліотека ім. М.Яцківа у Facebook.  

Публічна бібліотека ім. М.Яцківа висловлює щиру подяку Мар'яні Гутич, фольк-гурту "БРАЦАРІ" під музичним керівництвом Ігоря Юзюка, художниці Ользі Андрусів, журналістці Руслані Романюк, всім учасникам та гостям літературо-мистецької світлиці "Духовна криниця".

Всі зображення до публікації МЕЛОДІЇ ЛЮБОВІ З МАР'ЯНОЮ ГУТИЧ
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 470 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5