Головна » Події » УВАГА КОНКУРС "ВІКІ ЛЮБИТЬ ПАМ'ЯТКИ"
08:17
УВАГА КОНКУРС "ВІКІ ЛЮБИТЬ ПАМ'ЯТКИ"
фото УВАГА КОНКУРС

Увага конкурс «Вікі любить пам’ятки»!
«Вікі любить пам’ятки» (Wiki Loves Monuments) - фотоконкурс пам’яток культурної спадщини, що проводиться в понад 50 країнах світу регіональними відділеннями Фонду Вікімедіа та волонтерами спільноти Вікімедіа, в тому числі в Україні - громадською організацією Вікімедіа Україна.
Мета конкурсу - зібрати фотографії всіх пам’яток культурної спадщини світу і розмістити їх у Вікісховищі, що дасть змогу проілюструвати статті  Вікіпедії - вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони людей в усьому світі.
Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі. Для цього протягом вересня слід завантажувати на Вікісховище світлини власного авторства, послуговуючись конкурсними списками пам’яток. Фотографії можуть бути зроблені в будь-який період часу, головне, щоб це були власні роботи. Також можна вантажити відео, де зображені пам’ятки.
Детальніше про конкурс можна дізнатися за посиланням:  http://wlm.photo 
Запрошуємо долучатися до конкурсу, подавати свої фото, щоб показати унікальність історико-культурних об’єктів свого краю та привернути увагу до стану їхньої збереженості. 

Категорія: Події | Переглядів: 367 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/7