Головна » Події » ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ОКСАНОЮ КУЗІВ
09:50
ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ОКСАНОЮ КУЗІВ
фото ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ОКСАНОЮ КУЗІВ

9 вересня в культурно-мистецькому центрі «Скарбниця» відбулася зустріч-презентація з цікавою, неординарною, чарівною, сильною духом жінкою, талановитою письменницею Оксаною Кузів, зорганізована Публічною бібліотекою ім. М.Яцківа.
Наразі в літературному доробку вісім книг, ще дві скоро побачать світ. Книги справжні, дуже цікаві, бо вони з життя і про життя, читаються напрочуд легко, непомітно, сторінка за сторінкою, та нелегкі за змістом, глибинні, ти проживаєш історію разом з героями…торкають струни серця і душі, викликають шквал емоцій, і нікого не залишають байдужим, – зазначила директор Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа Марія Сем’янів, представляючи присутнім авторку прекрасних творів.
На зустрічі письменниця презентувала дві нові книги «Єнчий світ», «Мешти для Ганнусі», видані львівською літературною аґенцією «Піраміда».
Книжка «Єнчий світ» є унікальною не тільки тим, що об’єднала в собі дві повісті, 16 новел, моновиставу та дитячу п’єсу, а й тим, що над її створенням працювала вся творча сім’я Кузівих: на обкладинці – картина чоловіка Богдана, ілюстрації і форзаци - картини сина Ореста.
А ось як пише Оксана Кузів про свою нову книгу, вже сьому, починаючи з 2014 року:«Єнчий світ» – світ невигаданих історій, проза життя, яка вістрям впилася мені в груди і залишила глибокий слід. Я зазирнула у ту прірву людських доль, у ті мегасвіти, де любов і ненависть – на краєчку леза, де щастя і віра – на кінчику довіри, де біль і надія такі бездонні, у котрих можна втопитися і воскреснути…».
«Мешти для Ганнусі» – восьма книга письменниці. «Це живі історії – як вібруючий нерв – почула, пережила, просіяла крізь власне сприйняття і записала для вас. Усе життя вчимося жити…».
Талановита авторка зачарувала присутніх щирістю, теплом свого слова з першої миті свого виступу, дарувала то трепетне хвилювання, то радісний усміх, то зворушувала до сліз, зацікавила своїм баченням створення літературних образів та зарядила своїм життєвим позитивом.
Письменниця емоційно зачитувала уривки із презентованих книг, а також читала авторську поезію.
Хорошого настрою додали пісні у виконанні тріо «Айстри» у складі Ірини Петришин, Іванни Сем’янів, Наталії Романів.
Зустріч була щирою і неймовірно емоційною.
На згадку про зустріч письменниця подарувала бібліотеці книги, а всі охочі також змогли придбати книжки з автографом письменниці.
Уривки презентації-зустрічі з Оксаною Кузів, а також віртуальну виставку-огляд її творчості можна переглянути на сторінці Публічна бібліотека ім. М.Яцківа у Facebook.                          

Всі зображення до публікації ТВОРЧА ЗУСТРІЧ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ОКСАНОЮ КУЗІВ
Категорія: Події | Переглядів: 439 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4