Головна » Події » ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ ВОЛОДИМИРА ПРИСЯЖНЮКА
09:33
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ ВОЛОДИМИРА ПРИСЯЖНЮКА
фото ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ ВОЛОДИМИРА ПРИСЯЖНЮКА

30 вересня 2021 року в  Публічній бібліотеці ім. М.Яцківа відбулася презентація поетичної збірки Володимира Присяжнюка «Непідвладність чуттєвої повені».
Книжка вийшла друком у  львівському видавництві «СПОЛОМ», автор передмови літературний критик, член Національної спілки журналістів України Ігор Лазоришин.
Ведуча заходу Ірина Кудибин, завідуюча бібліотекою для дітей,  коротко ознайомила присутніх із творчістю Володимира Присяжнюка. 
Автор збірки «Непідвладність чуттєвої повені»  не перестає дивувати читача новими творчими знахідками, відточеною майстерністю, вишуканістю поетичного слова, мелодійністю та яскравим психологізмом. Поезії, що ввійшли до нової книжки різноманітні за тематикою та формою, всі вони образні та глибоко змістовні.
Зустріч пройшла у надзвичайно теплій та невимушеній атмосфері, у виконанні Володимира Присяжнюка прозвучали чудові ліричні поезії.
Директорка Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа Марія Сем’янів привітала Володимира Присяжнюка з виходом  нової поетичної збірки, а також зазначила, що творчість автора вражає, надихає, не дивлячись на те, що за вікном осінь, дарує відчуття тепла та любові.  
Після завершення зустрічі усі бажаючі могли придбати книжку з автографом поета.
 

Всі зображення до публікації ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ ВОЛОДИМИРА ПРИСЯЖНЮКА
Категорія: Події | Переглядів: 261 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3