Головна » Події » ДЕГУСТАЦІЯ КНИЖКОВИХ НОВИНОК ВІД ВОЛОДИМИРА ШОВКОШИТНОГО
19:35
ДЕГУСТАЦІЯ КНИЖКОВИХ НОВИНОК ВІД ВОЛОДИМИРА ШОВКОШИТНОГО
фото ДЕГУСТАЦІЯ КНИЖКОВИХ НОВИНОК ВІД ВОЛОДИМИРА ШОВКОШИТНОГО

Я – українець! Мій козацький рід
Від Хортиці веде свій родовід.
Шовками шиті прадід мій і дід,
Тож і мені лишать шовковий слід
                            В. Шовкошитний
Володимир Шовкошитний один з тих українців, що завжди були на вістрі історії України, творили її історію заради майбутнього нації та народу. Його життя сповнене надзвичайних подій, що співпадають по значенню з основними віхами в житті України: керівник групи ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, організатор і учасник перепоховання борців за волю України Василя Стуса, Олекси Тихого, Юрія Литвина, народний депутат України першого скликання. Він – співавтор Декларації про Суверенітет України, Акту проголошення незалежності України та Конституції України. А ще поет, письменник, сценарист, генеральний директор київського видавництва «Український пріоритет». Володимир Федорович робить дуже важливу справу: торує шлях до читача для багатьох відомих і початкуючих авторів.
5 жовтня в читальному залі відбувалася дегустація книжкових новинок від київського видавництва «Український пріоритет». Володимир Шовкошитний презентував низку творів відомих письменників, зокрема "Загадка князя Аскольда", "Пісня про Довбуша", "Олег – імператор русів" Леся Качковського, «Чупакабра, або Слухайся Єви, Адаме» Ольги Слоньовської,  «Меч Арея», «Скіфи» Івана Білика, "Етимологія щастя" Світлани Кедрик, "Відьма" Анатолія Василенка та інших. 
У теплій і невимушеній атмосфері лунали цікаві запитання, щирі привітання та побажання від вчительки Богородчанського ліцею ім. Є.Гірника Надії Семків, ініціаторки зустрічі, Богдани Стасів, активної учасниці масових заходів, Марії Семянів, директорки Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа.
Гості заходу мали можливість придбати презентовані книги з автографом видавця.
Уривки зустрічі можна переглянути на сторінці Публічна бібліотека ім. М.Яцківа у Facebook.                          

Всі зображення до публікації ДЕГУСТАЦІЯ КНИЖКОВИХ НОВИНОК ВІД ВОЛОДИМИРА ШОВКОШИТНОГО
Категорія: Події | Переглядів: 317 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1