Головна » Події » ДЕНЬ ГЕРОЇВ
13:02
ДЕНЬ ГЕРОЇВ
фото ДЕНЬ ГЕРОЇВ

Волі українського народу до самостійності життя не знищать ні ворожі тюрми, ні заслання, бо Україна є нездобутнім бастіоном героїв і борців.
                                                   Євген Коновалець
Щороку, 23 травня в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських борців за свободу та незалежність нашої тисячолітньої держави. Це свято є символом непоборності української нації та її жаги до вільного життя на рідній землі.
День Героїв присвятили передусім козакам Гетьманської Доби, гайдамакам, січовим стрільцям, воїнам Армії УНР, героям Небесної сотні.
Сьогодні маємо нових Героїв, які зараз віддають свої життя у повномасштабній російсько-українській війні за свободу України. Своїм прикладом вони показують, як варто любити рідну землю, тримають оборону,  воюють за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності. 
Вічна пам'ять всім борцям за волю України. Їхні подвиги забути не маємо права.
Ми обов’язково переможемо у цій жорстокій війні, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. 
Слава Збройним Силам України!
Слава Україні! Героям Слава!
На знак вшанування Дня Героїв у читальному залі влаштовано книжково-ілюстративну  виставку «Сини-Герої, борці за вільну Україну», на якій представлені книги, присвячені лицарям Київської Русі, козакам, повстанцям, січовим стрільцям, воякам Армії УНР, ОУН, УПА, а також Героям Небесної сотні та тим, хто сьогодні захищає рідну Україну на передовій у сучасній російсько-українській війні.
МОЛИТВОЮ, ДОБРИМ СЛОВОМ, ХВИЛИНОЮ МОВЧАННЯ ЗГАДАЙМО УСІХ ГЕРОЇВ, ЯКІ ВІДДАЛИ ЖИТТЯ ЗА НАШЕ МИРНЕ НЕБО, ЗА МАЙБУТНЄ НАШИХ ДІТЕЙ...

Всі зображення до публікації ДЕНЬ ГЕРОЇВ
Категорія: Події | Переглядів: 198 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1