Головна » » БІБЛІОВІТРИНА ЛІТЕРАТУРНА
14:57
БІБЛІОВІТРИНА ЛІТЕРАТУРНА
фото БІБЛІОВІТРИНА ЛІТЕРАТУРНА

Ніна Фіалко – популярна українська письменниця. Народилася на Черкащині. Після навчання потрапила до Тернополя, де і проживає до сьогодні. Навчалася у бухгалтерській школі та в технікумі харчової промисловості. Здобутому фаху техніка-технолога присвятила понад 30 років життя.   Книги Н.Фіалко доволі популярні серед українських читачів. Проте, шлях до свого читача у письменниці видався тернистим. За час основної роботи вона не присвячувала себе літературі. Це сталося вже після виходу на відпочинок. Сама Фіалко ось так описує той епізод свого життя наступними словами: «У мене своєрідна і творча біографія. Раніше ніколи не писала (навіть в думках не було). Та економічна криза 90-х змусила мене переосмислити життя. Стрес став поштовхом для розкриття у собі нових можливостей. Щоб майнути за кордон чи зайнятися «бізнесом» – не мала ні бажання, ні здоров'я. А щоб від безгрошів'я не втратити розум почала писати романи».
Перші романи авторці приходилося видавати самотужки, адже через її вік багато видавців відмовлялися з нею співпрацювати. 
Ніна Фіалко у своїй творчості звертається до багатьох різноманітних тем та жанрів: від соціально-побутової проблематики до романтичних історій. Кожен її роман наповнений життєвими реаліями та потугами. 
Пропонуємо Вам кілька нових книг, які надійшли до бібліотеки:
Фіалко Н. Коли брати стають ворогами…[повість-есей]/Н.Фіалко. – Тернопіль: Богдан, 2020. – 368 с.
Книга Ніни Фіалко дає змогу читачам оцінити події 2013–2014 років поглядом «майданутої». Авторка твору змушує нас осмислити багато подій, які відбувалися на українській землі. Читачі дізнаються про деякі моменти з історії України, які не висвітлювали в підручниках і про які не дискутували в періодиці. Лише після Революції Гідності стало можливим говорити й писати про те, що нас хвилює, але досі не заведено обговорювати все відверто. Читайте, пізнавайте, розмірковуйте...
Фіалко Н. Повертайтесь, журавлі, додому[роман]/Н.Фіалко. – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2020. – 240 с.
Новий роман Ніни Фіалко – це захоплива історія про становлення у житті молодої дівчини Катерини Приходько.
Читачів чекають карколомні сюжетні повороти долі героїні твору, що врешті приведуть її до неочікуваного фіналу.
Фіалко Н. Ріка життя[роман]/Н.Фіалко. – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2022. – 344 с.
Новий роман розповідає про життя двох подруг, долі котрих сплелись у любовному трикутнику. Маючи різні характери, виховуючись у сім’ях на різних засадах, до свого щастя ці жінки йшли різними шляхами. Одна з них для досягнення мети знехтувала не тільки дружбою, а й законами моралі. За це була жорстоко покарана. Інша – вірила, що кожна людина має свою долю, яка неодмінно її знайде.
У романі відображено багато напружених життєвих колізій, роздумуючи над якими мислячий читач може взяти їх до уваги, щоб не потрапити в подібну халепу. Твір читається легко і захоплює з перших сторінок.
Тож запрошуємо до приємного читання!

Переглядів: 168 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3