Головна » Духовна криниця » НАРОДЕ МІЙ, Я ЩЕ НЕ ВСЕ СКАЗАВ...
17:32
НАРОДЕ МІЙ, Я ЩЕ НЕ ВСЕ СКАЗАВ...
фото НАРОДЕ МІЙ, Я ЩЕ НЕ ВСЕ СКАЗАВ...

28 вересня на ювілейний колаж  із читачами, бібліотекарями громади, поціновувачами художнього слова завітав талановитий, неординарний і харизматичний  поет і прозаїк, пісняр і гуморист, сатирик і журналіст, член Національної спілки письменників України, головний редактор журналу «Перевал», заслужений працівник культури України Ярослав Ткачівський.
Ярослав Ткачівський – прекрасний майстер слова. Це письменник, який по особливому мислить, по особливому дивиться на світ. Авторське слово мудре, вагоме, глибоке, вишукане, радісне і сумне, веселе і гостре, живе, впізнаване. Його твори цікавлять, хвилюють, пробуджують добрі, світлі почуття та емоції, спонукають до роздумів про сенс нашого буття, місце людини в цьому світі, про наші чесноти, про людяність, – зазначила Марія Сем’янів, директорка бібліотеки, ведуча заходу, вітаючи гостя літературно-мистецької світлиці «Духовна криниця» з ювілейним днем народження.
Поетичні ужинки п. Ярослава Ткачівського  зворушливо читали аматори народного театру та працівники бібліотек-філій.
Прозвучала прем’єра авторської пісні «Ми фенікси» на слова Я.Ткачівського, яку виконала  молода співачка із Хмелівки Ксенія Олексій.
Сам автор охоче спілкувався з присутніми,  ділився одкровеннями,  роздумував про місце літератури у часи миру і війни, дарував приємні моменти, читаючи зворушливі поетичні рядки про кохання, а також презентував  нові поетичні збірки «Під Зіркою Різдва», "Де ж ти, веснонько моя?".
Свій талант автор сприймає не інакше, як дар Творця,  возвеличує у своїх поезіях Музу, подаровану Творцем.
Творчість для Ярослава Ткачівського – це зміст його життя і спроба через слово наблизитися до Творця. 
"…Сьогодні така гарна назва – «Народе мій, я ще не все сказав…». Тож нехай Господь Бог благословить, щоб Ви ще багато добрих, теплих,  щирих слів сказали через той невимовний Господній дар, який нуртує у Вашій душі… нехай Ваша поезія робить цей світ теплішим,  щирішим, милосерднішим, хай любов перебуває у кожному рядочку, бо Ви особливий поет, з особливим поглядом, з особливим почерком і  з особливою поезією", – зазначила Галина Канюк, начальниця відділу культури, туризму, національностей та релігій Богородчанської селищної ради, заслужений працівник культури, вітаючи письменника з ювілеєм.
Пісню «Я бажаю Вам усім» подарувала Ірина Петришин, завідуюча філією с. Глибоке.
Творчість Ярослава Ткачівського викликає щире захоплення всіх, хто любить і шанує його талант. Детальніше познайомитися із презентованими книгами та художнім надбанням відомого письменника присутні мали змогу, переглянувши ювілейну книжково-ілюстративну виставку „Сходинки творчості Ярослава Ткачівського”.
Живе спілкування з неординарним митцем, різносторонньою  творчою особистістю принесло незабутні миті справжньої насолоди високохудожнім літературним словом Ярослава Ткачівського. А надзвичайно позитивна атмосфера зустрічі надовго запам’ятається всім присутнім.
Після заходу учасники мали можливість ближче поспілкуватись з автором і придбати його книги з автографом, а користувачам бібліотеки письменник подарував декілька нових книг,  за що висловлюємо щиру вдячність та бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги та успіхів на письменницькій ниві. 
Уривки заходу можна переглянути на сторінці Публічна бібліотека ім. М.Яцківа у Facebook.  

#Ювілейний_колаж_з_письменником_Ярославом_Ткачівським

Всі зображення до публікації НАРОДЕ МІЙ, Я ЩЕ НЕ ВСЕ СКАЗАВ...
Категорія: Духовна криниця | Переглядів: 259 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2