Головна » Події » БІБЛІОВІТРИНА КРАЄЗНАВЧА
10:13
БІБЛІОВІТРИНА КРАЄЗНАВЧА
фото БІБЛІОВІТРИНА КРАЄЗНАВЧА

Григорук А.Г. І слово це у мене від Всевишнього: Літературний портрет письменника Ярослава Ткачівського /Аделя Григорук. – Харків: Майдан, 2020. – 260 с.
Повернення до духовності, моралі, національних цінностей, єднання навколо загальносуспільних ідеалів – прикметні риси нашої епохи відображені в творчому набутку відомого українського поета і прозаїка з Прикарпаття, лауреата багатьох літературних премій Ярослава Ткачівського.
Ткачівський Я. Під Зіркою Різдва: Присвяти/Ярослав Ткачівський. – Харків: Майдан, 2021. – 436 с.
Багаторічна літературна діяльність письменника Ярослава Ткачівського відзначається спостережливістю й увагою до розмаїтого світу предків, рідних і дорогих серцю людей, побратимів, соратників і співвітчизників, яким він упродовж творчої ходи щедро дарував квіти своєї душі – вірші-присвяти, котрі заслужено на правах автора ніжно називає Ярославками. Зібраний у книзі розлогий пласт ( а це 500 поезій, присвячених видатним і славетним особистостям України та звичайним людям Галичини) є своєрідним елементом новизни в українській літературі, адже окремим томом, окрім збірників статей тієї чи іншої тематики, такі твори одного автора у нас раніше не виходили.
Ткачівський Я. Де ж ти, Веснонько моя?[Інтимна лірика: Роман у віршах про кохання]/Я.Ткачівський. – Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2022. – 220 с.
Це щирі сповіді й епістоли душевних почуттів ліричних героїв, Співця і Музи, – становлять своєрідний життєво-любовний роман, в якому народилася пристрасна Поезія… Читаючи весняні вірші, милуйтеся розкриллям душ двох закоханих, насолоджуйтеся інтимною лірикою та завжди розквітайте в саду кохання.
Запрошуємо до ознайомлення!

Категорія: Події | Переглядів: 145 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1