Головна » Події » ПРОЄКТ "ЛІТЕРАТУРА І ЖУРНАЛІСТИКА"
10:49
ПРОЄКТ "ЛІТЕРАТУРА І ЖУРНАЛІСТИКА"
фото ПРОЄКТ

                  Михайло Захарчук
Михайло Захарчук із роду непересічних людей нашого краю.
Уважний читач газети «Слово народу» мав би звернути свою увагу на прізвище її редактора. А це і є Михайло Захарчук. В газеті було чимало добрих редакторів. Може хтось пам'ятає Вакалюка, а хтось ще не забув Олександру Стецюк. Були редакторами цієї газети Василь Добрянський, Марта Войцехівська. Їм було дещо легше випускати газету, яка не зле фінансувалася органами влади. Я веду до того, що Михайло Захарчук очолив редакцію в складний час. Час, коли газети і різні часописи роздержавили і позбавили бюджетної підтримки. Саме в це сильце лихої долі для газет і потрапив Михайло Захарчук. Тут вже він мусив редагувати часопис і бути підприємцем, який шукає кошти для випуску «Слово народу».
І це «Слово...» таки виходить вчасно, щоб прийти до свідомого читата-українця, який розуміє силу слова.
Більше того, Михайло Захарчук видає газету в кольорі, що додає їй естетики і привабливості. І колектив, яким він управляє є добрим, здібним, є на рівні вимог часу і забаганок передплатників.
...Знаю Михайла досить вже давненько. Ще з часів його праці редактором в «Новій зорі». Я також частенько друкувався і ніколи не мав відмови у Михайла.
В нас з ним і платформа спільна є: це любов до футболу. В тому числі і до Іваниківської команди (Михайло родом з Іваниківки). І тут виявилася ще одна риса особистості Михайла Захарчука. Він пише вірші! Окремі в них поставлені на музику і стали піснями.
Таких творчих редакторів, що служать ще й прекрасному не є багато. А тому Михайло Захарчук заслуговує поваги, уваги й підтримки.
Йому 60! Гарна дата і житті. Нехай же Бог віддає належне йому, оздоровляє тіло і душу його, допомагає сім'ї, родині, наближає перемогу у війні для України, якій своїм словом служить ювіляр Михайло Захарчук!
                                              Василь Бабій, член НСПУ
 

Категорія: Події | Переглядів: 108 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1