Головна » Події » ПРОЄКТ "ВІДОМІ ЛЮДИ"
13:32
ПРОЄКТ "ВІДОМІ ЛЮДИ"
фото ПРОЄКТ

      Василь Тимків
Цього солідного на позір чоловіка знає якщо не увесь Франківськ, то половина точно впізнає у Василеві директо¬ра обласної філармонії. Не знаю як хто, але моя творча уява не здатна намалювати на цій директорській посаді когось іншого.
Василеві дуже личить сеся посада, але це й той випадок коли не вона красить людину, а людина надає цій посаді значимості і знаковості, якогось начальницько-директорського шарму.
Та не в посаді справа, бо Василь Тимків їх за своє життя перебачив та перезнав. Був і на бюрократично-чиновницьких хлібах у найвищих кабінетах обласної влади. І на викладацькій роботі добре себе явив, бо сам був явищем.
Інше в ньому головне - людина передових поглядів, активних громадських, патріотичних позицій. Василь з тих активістів кінця 90-х років XX століття, причетних громадських рухів за становлення/відновлення української державності. Бо й сам він родом із такого повстанського, упівського села як Маркова. Тому й живе духом свободи, бо давно звільнив себе від совковості, від самоприниження перед радянським мнимим.
Василь Тимків ще й науковець з особливої галузі, адже він кандидат наук із питань держуправління.
Але то таке, як каже Мирон Маркевич (це до того, що Василь любитель і знавець футболу), цей чоловік мудрий, а це точно, бо окрім всього володіє почуттям гумору. Чоловік світлий і добрий, яким рухає позитив і любов до життя, людей, України.
То най так і буде!
                                                     Василь Бабій, член НСПУ

Категорія: Події | Переглядів: 109 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0