Головна » » ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
10:42
ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
фото ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні.
У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії  бібліотеками-філіями Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа проводилися заходи. 
На увагу заслуговують: патріотичні читання  «Герої не вмирають» (с.Саджава), «Герої  Майдану» (с.Глибоке),  «Кращі з кращих за свободу сміло стали без вагань» (с.Похівка), «А сотню вже зустріли небеса» (с.Грабівці), флешмоб «Янголи Небесної Сотні збережіть Україну» (с.Горохолин), інформаційна хвилина «Майдан: історія протесту» (с.Глибівка). Бібліотека-філія с. Ластівці провела тиху акцію "Ангели пам'яті", яка не потребує гучних промов, а лише спільної молитви. В читальному залі Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа пройшли інформаційні хвилинки «Люди, що змінили хід історії». На сайті, в соцмережі Facebook та на каналі youtube подано інформ-реліз  «Пам’яті Героїв Небесної  Сотні».
Проведення таких заходів дає змогу кожному з нас  усвідомити наскільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.

Всі зображення до публікації ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
Переглядів: 99 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2