Головна » Події » ПІДСУМКОВА КОЛЕГІЯ
15:09
ПІДСУМКОВА КОЛЕГІЯ
фото ПІДСУМКОВА КОЛЕГІЯ

28 лютого у фойє Палаці культури відбулась підсумкова колегія відділу культури, національностей та релігій Богородчанської селищної ради.
Галина  Канюк, начальник відділу культури, національностей та релігій Богородчанської селищної ради, підвела підсумки роботи галузі культури за минулий рік.
Про підсумки фінансово-господарської діяльності закладів культури громади розповіла Орися Тимків, головний бухгалтер відділу культури, національностей та релігій Богородчанської селищної ради.
В обговоренні взяли участь: Марія Сем’янів, директор Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа ( «Аналіз підсумків та досягнутих результатів роботи Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа»).
Про суботній мистецький  проєкт для дітей та молоді «ARTWIKEND» розповіла Ірина Кудибин, завідуюча бібліотекою для дітей.
Про роботу Богородчанського Палацу культури з національно-патріотичного виховання розповіла Руслана Глебчук, методист Палацу культури.
Люба Цюпа, художній керівник, висвітлила роботу Будинку культури с. Саджава на сторінках соцмереж. 
Про підсумки  роботи сільських бібліотек-філій та Будинку культури – Іванна Сем’янів, директор Будинку культури с. Глибоке, Ірина Паливода, завідуюча філією с. Глибоке, Олександра Микула, завідуюча філіями с. Грабовець, Горохолина.
 

Категорія: Події | Переглядів: 120 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1