Головна » Події » СТИЛЬ ЖИТТЯ - ЗДОРОВ'Я
17:50
СТИЛЬ ЖИТТЯ - ЗДОРОВ'Я
фото СТИЛЬ ЖИТТЯ - ЗДОРОВ'Я

Сучасний  світ відкриває перед  нами  великі  можливості,  ми поспішаємо жити не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною    особистістю, і лише    здорова    людина    приносить    користь суспільству. Здоров'я - одна з основних умов щастя людини.
6 квітня, напередодні Всесвітнього дня здоров’я, в читальному залі проведено інформаційний мікс «Стиль життя – здоров’я», за участі лікаря-стоматолога Лілії Томашівської та лікаря-гінеколога Ольги Вовчук.
Лікар-стоматолог повела розмову проте, як  зберегти здоровими зуби, як уникнути будь-яких можливих ускладнень з зубами, своєчасно виявити симптоми захворювання ясен, ознайомила з новітніми технологіями в стоматології.
Що таке репродуктивне здоров'я, як правильно вести себе в цей період,  щоб не зашкодити здоров'ю – основні теми, на які звернула увагу  лікар-гінеколог.  
Учасники заходу переглянули презентацію «Лейоміома матки», спілкувалися з медиками, задавали питання, обговорюючи певні ситуації.
В рамках заходу влаштовано книжково-ілюстративну виставку «Я вибираю здоров’я».
 

Всі зображення до публікації СТИЛЬ ЖИТТЯ - ЗДОРОВ'Я
Категорія: Події | Переглядів: 146 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2