Головна » Події » КНИЖКОВА ПОЛИЦЯ
12:34
КНИЖКОВА ПОЛИЦЯ
фото КНИЖКОВА ПОЛИЦЯ

Чи знаєте ви, що перші книги про мотивацію базувалися на теорії «батога та пряника»? Потім психологічні знання розвивалися, до уваги потрапляли основні людські потреби, які також почали враховувати автори книг для мотивації. На черговому етапі поліпшення видання допомагали вирішувати великий обсяг емоційних та соціальних потреб, вдосконалюючи поведінку кожної людини і спонукаючи її до саморозвитку. 
Пропонуємо кілька книг від Лорана Гунеля (Laurent Gounelle) – французького письменника, консультанта, керівника міжнародних семінарів, фахівця з психології розвитку особистості. Його твори відображають вічні цінності та вгамують вашу спрагу до самопізнання. 
Авторка мотиваційних бестселерів, американська письменниця Луїза Хей стала знаковою постаттю у сфері самопізнання. Її книги про зміни, на які здатен кожен із нас.
Книга Девіда Перлмуттера, Крістін Лоберг "Мозок у небезпеці" - захопливе дослідження, що ламає усталені переконання стосовно того, чого дійсно потребує наш оганізм для оптимального здорового функціонування. Це путівник, зрозуміла та доступна карта світу нової науки харчування.
Тож запрошуємо до цікавого читання!
 

Категорія: Події | Переглядів: 104 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1