Головна » Події » ОНЛАЙН СЕМІНАР ДЛЯ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД
19:59
ОНЛАЙН СЕМІНАР ДЛЯ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД
фото ОНЛАЙН СЕМІНАР ДЛЯ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

31 травня Наталія Климів, провідний методист Публічної бібліотеки ім.М.Яцківа взяла участь в  онлайн семінарі «Проєктний розвиток бібліотечних установ – ключовий пріоритет сьогодення», організований науково-методичним відділом Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка. 
Розпочала семінар Людмила Бабій, директорка обласної книгозбірні, заслужена працівниця культури України, яка щиро привітала присутніх на онлайн зустрічі, подякувала за ту велику просвітницьку роботу, яку здійснюють бібліотекарі територіальних громад. 
Людмила Жирик, заступниця директора ІФОУНБ ім. І.Франка з питань автоматизації та інформаційного забезпечення бібліотечних процесів і євроінтеграції,   на відеопрезентації в доступній формі висвітлила поетапні кроки створення проєктів.
На завершення заходу Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу, запропонувала колегам написати інформацію про бібліотечні проєкти, які уже діють у територіальних громадах, щоб бібліотекарі Івано-Франківщини могли поділитися цікавими ідеями та ефективно використовувати досвід їхньої реалізації у своїй роботі.

Категорія: Події | Переглядів: 123 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1